7 Ocak 2015 Çarşamba

88 Altyazılı İzle (2015)

ALTYAZILI

Konusu
Başrolünü Katharine Isabelle’in Gwen karakteri ile üstlendiği filmde, Gwen sevgilisinin katilini bulmak için yola çıkar. Sevgilisinin katilini bulmak için çok çaba sarfeden kadın, nasıl geldiğini anlamadığı bir şekilde yolun kıyısında bulunan rastgele bi’ restoranta girer. Aslında amacı oraya girmek değildir. Zorlu ve imkanlarını çok fazla zorlayan bi’ maceraya atılmıştı.

Tim Doiron tarafında senaryo edilen 88 filmi 2015 yılına ait. Ve film 6 Ocak’ta vizyona girdi. Bunun yanı sıra filmin yönetmenlik tahtında ise April Mullen bulunuyor. Katharine Isabelle başrolünü üstlendiği bu filmin oyunculuk makamında Jesse McCartney, Kyle Schmid, Michael Ironside ve Christopher Lloyd ve aralarında genç ve tecrübeli olan diğer oyuncular bulunuyor. Film daha yeni hatta vizyona gireli 1 gün olmasına rağmen 5.9 Imdb puanı çok çok iyi bence. 1 gün içerisinde bu kadar iyi puan alan bir film şahsen hatırlamıyorum.


Genç bir kadın, nerede olduğuna veya oraya nasıl geldiğine dair hiçbir fikri olmadan yol kenarındaki bir restorana gelir. İki zaman arasında bölünmüştür ve sevgilisinin katili ararken vahşi bir maceraya atılır.

Sineizlesen iyi seyirler diler
Gösterim tarihi: 6 Ocak 2015
Sineizlesen. puanı: 6.8/10
IMDB puanı: 5.7/10
Yapım: 2015
Oyuncular: Christopher Lloyd, Katharine Isabelle, Kyle Schmid
Tür: Aksiyon, Gerilim
Senaryo: Tim Doiron
Yönetmen: April Mullen
Orijinal İsim: 88


 FRAGMAN İZLE
720 ALTYAZILI (VK)
720 ALTYAZILI (MAİL.RU)
720 ALTYAZILI (OK.RU)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder